Vores Undervisere

Avatar

Hanneloa


Eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga. Psykomotorisk terapeut/bachelor i afspænding og psykomotorik Efteruddannelse: Restorative yoga og yin yoga. Grundig viden om anatomi, fysiologi, sygdomslære og sammenhængen mellem krop, psyke og sind. Yoga betyder at forene eller forbinde, og det er netop dét, jeg mærker, når jeg laver yoga. Jeg oplever at blive mere hel og komme mere i balance. Nogle gange føles yogaen som glædesbobler i krop og sind - andre gange mærkes fornyet styrke, fokus og mod. Yogaen gør mig klogere på mig selv, fordi den spejler ens indre. Min undervisning er typisk en fusion af klassiske yoga, dymanisk hatha yoga og yin yoga - der vil altid være fokus på åndedrættet enten i forbindelse med meditation eller i åndedrætsøvelser.


Telefon

40585036


Undervisnings Kategori

Hatha, yin og restorative yoga

Avatar

Catrine Hegelund


Catrine har en baggrund som folkeskolelærer, og udover sin 2-årige uddannelse som yogalærer fra Dansk Yoga, er hun også uddannet kropsterapeut v. Body-sds. Catrine har altid været optaget af sammenhængen mellem krop og psyke - og åndedrættets betydning hertil. "Det er netop yogaens evne til at forene krop og sind i samarbejde med åndedrættet, der gør det til en så fantastisk disciplin". For Catrine er yoga simpelthen en effektiv vej til fysisk og indre ro - en måde at finde hjem til sig selv på. Yoga er for ALLE og Catrine søger at favne bredt i sin undervisning. Catrines undervisning er en blanding mellem blid klassisk yoga og dynamisk hatha yoga. Der kan indgå serier i flow, men hovedvægten vil være på blide og rolige øvelser og stillinger, hvor du får lov til at dvæle i længere tid i strækkende. Der vil ofte indgå en støttet/restorativ stilling i undervisingen.


Telefon


Undervisnings Kategori

Hatha- og restorative yoga

Avatar

Louise Giroux


Uddannet på Dansk Yogas 2-årige yogalæreruddannelse Har de seneste 10 år undervist i de fleste yogadiscipliner. Blandt andet: Hathayoga på aftenskoler, poweryoga på ungdomskoler, yoga som åndedrætsteknik på Den rytmiske højskole i Vig, hensyntagende yoga og meget mere. Louise underviser nu, sideløbende med sine studier i sprogpsykologi, i Hatha yoga og blid yoga, hos Yogabaghuset. "For mig virker yogaen allerbedst, når indstillingen er legende og nysgerrig. Når både underviser og elev glemmer sig selv i små kropslige sensationer, der åbner op for noget nyt; om ikke andet så et godt grin. Når der er plads til fordybelse og ro, uden andægtig begrænsning, og til taknemmelighed uden selvhøjtidelighed. I min undervisning er jeg desuden optaget af åndedrættets betydning for sammenhængen mellem det mentale og det fysiske, og hvordan vi kan påvirke det ene gennem det andet i en gensidig proces. Jeg bygger altid timen op, så der bliver plads til både styrkende og afspændende øvelser".


Telefon


Undervisnings Kategori

Hatha yoga

Avatar

Mette Colberg


Mette underviser både i yin og blid yoga hos Yogabaghuset. Mere info følger.


Telefon

26272649


Undervisnings Kategori

Yin yoga

Avatar

June Horup


Beskrivelse er på vej


Telefon


Undervisnings Kategori

Blid yoga og Hatha yoga

Avatar

Aubree L. V. Lindberg


Beskrivelse på vej


Telefon


Undervisnings Kategori

Hatha yoga