Vores Undervisere

Avatar

Hanneloa Rose Jørgensen


Indehaver af Yogabaghuset. UDDANNELSER: Pædagog (1992-1996), Psykomotorisk terapeut (2002-2006), Yogalærer (2010-2012) - Dansk Yogas to-årige uddannelse på 850 timer, Restorative yoga (2014), Yin yoga uddannelser: Yin yoga in Asia (2015), Hofteanatomi og yoganidra mondul v/Jo Phee (2017) , Yin yoga overbygning v/Mari Nordstrøm (2019-2020). UNDERVISNING: Hanneloa underviser både i blid yoga gennem Gigtskolen og på aftenhold i Hatha yoga. Hendes undervisnings stil er en blanding mellem dynamisk/klassisk yoga og yin yoga. Der indgår altid åndedrætsøvelser og meditation/koncentrations øvelser i undervisningen. Hanneloa har siden 2016 fulgt Esther Ekharts undervisning, både via hendes web-side samt på retreats og workshops i ind- og udland. Esthers indfaldsvinkel til yoga og meditation er til stor inspiration for hende. I samarbejde med Fysioterapeut Rikke Abel-Bache arrangerer hun årlige retreats og events.


Telefon

40585036


Undervisnings Kategori

Hatha, yin og restorative yoga

Avatar

Catrine Hegelund


UDDANNELSER: Folkeskolelærer (2000-2004), Kropsterapeut v. Body SDS (2007-2010), Yogalærer - Dansk Yogas to-årige uddannelse på 850 timer (2013-2015), Restorativ/genopbyggende yoga (2016) UNDERVISNING: Catrine underviser i hensynstagende yoga torsdag eftermiddag, hvor øvelserne tilpasses den enkelte elevs skavanker og udfordringer. Catrine vægter at lave varierede programmer, der kommer hele kroppen igennem via både dynamiske og statiske stillinger. I undervisningen er der fokus på at holde bevidstheden på åndedrættet samtidig med at der arbejdes med styrke, kortere, blide serier i flow - og ikke mindst rolige stillinger, hvor du får lov til at dvæle i lidt længere tid i strækkene. Catrine henter sin inspiration primært fra Hatha yoga og Yin yoga.


Telefon

60787310


Undervisnings Kategori

Hatha- og restorative yoga

Avatar

Louise Giroux


Uddannet på Dansk Yogas to-årige yogalæreruddannelse, 850 timer. Har de seneste 10 år undervist i de fleste yogadiscipliner. Blandt andet: Hathayoga på aftenskoler, poweryoga på ungdomskoler, yoga som åndedrætsteknik på Den rytmiske højskole i Vig, hensyntagende yoga og meget mere. Louise underviser nu, sideløbende med sine studier i sprogpsykologi, i Hatha yoga og blid yoga, hos Yogabaghuset. "For mig virker yogaen allerbedst, når indstillingen er legende og nysgerrig. Når både underviser og elev glemmer sig selv i små kropslige sensationer, der åbner op for noget nyt; om ikke andet så et godt grin. Når der er plads til fordybelse og ro, uden andægtig begrænsning, og til taknemmelighed uden selvhøjtidelighed. I min undervisning er jeg desuden optaget af åndedrættets betydning for sammenhængen mellem det mentale og det fysiske, og hvordan vi kan påvirke det ene gennem det andet i en gensidig proces. Jeg bygger altid timen op, så der bliver plads til både styrkende og afspændende øvelser".


Telefon

25476087


Undervisnings Kategori

Hatha yoga

Avatar

Mette Colberg


Mette underviser både i yin og blid yoga hos Yogabaghuset. Mere info følger.


Telefon

26272649


Undervisnings Kategori

Yin yoga og blid hatha yoga

Avatar

June Horup


June er uddannet yogalærer på den to-årrige yogauddannelse gennem Dansk yoga, 850 timer. Hun underviser både i blid yoga gennem Gigtskolen og i Hatha yoga på aftenhold. Mere info følger.


Telefon


Undervisnings Kategori

Blid yoga og Hatha yoga

Avatar

Aubree L. V. Lindberg


Aubree er uddannet yogalærer gennem Dansk Yogas to-årige uddannelse, 850 timer. Hun underviser i Hatha yoga på to aftenhold. Mere info følger.


Telefon


Undervisnings Kategori

Hatha yoga